Hotel Preixens - Projecte arquitectura Noguera
Hotel Preixens - Projecte arquitectura Noguera
Hotel Preixens - Projecte arquitectura Noguera
Hotel Preixens - Projecte arquitectura Noguera
Hotel Preixens - Projecte arquitectura Noguera
Hotel Preixens - Projecte arquitectura Noguera
Hotel Preixens - Projecte arquitectura Noguera
Hotel Preixens - Projecte arquitectura Noguera
Hotel Preixens - Projecte arquitectura Noguera
Hotel Preixens - Projecte arquitectura Noguera
Hotel Preixens - Projecte arquitectura Noguera
Hotel Preixens - Projecte arquitectura Noguera
Hotel Preixens - Projecte arquitectura Noguera
Hotel Preixens - Projecte arquitectura Noguera
Hotel Preixens - Projecte arquitectura Noguera
Hotel Preixens - Projecte arquitectura Noguera
Hotel Preixens - Projecte arquitectura Noguera
Hotel Preixens - Projecte arquitectura Noguera
Hotel Preixens - Projecte arquitectura Noguera
Hotel Preixens - Projecte arquitectura Noguera
Hotel Preixens - Projecte arquitectura Noguera
Hotel Preixens - Projecte arquitectura Noguera
Hotel Preixens - Projecte arquitectura Noguera
Hotel Preixens - Projecte arquitectura Noguera

ADC

HOTEL RURAL

El projecte converteix una casa d’estiueig modernista en un hotel rural. La distribució interior s’adapta als nous requeriments i incorpora tot el programa que comporta un establiment públic amb els màxims estàndards de qualitat, tot mantenint la imatge original de l’edifici.

El programa s’adapta a l’edifici existent i afegeix una petita ampliació a la part posterior del volum. Totes les estances, incloent-hi els banys, tenen il·luminació i ventilació naturals directes de l’exterior. La nova distribució evita la pèrdua d’espais servidors aprofitant al màxim els espais servits.

Llegir més

L’hotel s’ha dissenyat combinant de forma equilibrada un estil clàssic i un estil modern. S’han emprat materials nobles com fusta de roure massís, mosaic hidràulic i acer inoxidable. A més, l’hotel conté un gran nombre d’elements restaurats i reutilitzats, com per exemple les taules de la sala d’estar, les portes de la zona comunitària i els sanitaris del bany de cortesia.

La reforma s’ha fet amb alts criteris d’eficiència i sostenibilitat: l’edifici incorpora aïllament de 10 cm a tot l’envoltant, i s’utilitzen tancaments amb altes prestacions tècniques, així com persianes de lamel·les exteriors ocultes, regulades per un sistema domòtic centralitzat. S’ha substituït un sistema de calefacció amb caldera de gasoil i radiadors per un sistema d’aerotèrmia amb terra radiant i ventiloconvectors d’expansió directa, un sistema calefactant i refrescant. Un projecte treballat i desenvolupat en tot detall.

Cal destacar que les opinions dels clients de l’hotel són molt gratificants; s’han fet centenars de comentaris als llocs web de reserves i en la majoria d’aquests comentaris es fa referència al resultat excel·lent de la reforma.

Client: Privat
Ubicació: Preixens, Noguera
Data del projecte: 2014
Data de construcció: 2016
Fotografia: Eduard Domingo, Startap