SVH

MAGATZEM PER A LES ENTITATS CULTURALS

El projecte sorgeix com a resultat d’un concurs municipal per dissenyar un edifici per a les entitats culturals; un edifici aïllat que respon a la necessitat de dotar les entitats culturals d’un espai propi de trobada i d’emmagatzematge.

És un edifici polivalent que s’adapta fàcilment a les possibles variacions en el transcurs dels anys. Cada espai té un accés independent i les divisions interiors es poden modificar segons les necessitats, de manera que la nau, que està compartimentada, es pot arribar a convertir en una sala gran.

Llegir més

La relació interior-exterior es fa a través d’un gran porxo. Aquest espai d’accés permet dur a terme activitats a l’exterior i sota cobert, en una zona d’entrada i sortida tranquil·la amb un espai de transició ampli. El recinte té quatre espais de magatzem i una sala polivalent per a les entitats. Disposa d’una zona de serveis i instal·lacions també accessibles des de l’exterior.

L’edifici consta d’un sòcol de bloc de formigó amb estructura, façana i coberta metàl·liques; un sistema prefabricat i estandarditzat que possibilita uns costos molt ajustats i uns acabats d’alta qualitat.

El projecte incorpora diversos elements en coberta i façana que fan que l’edifici es pugui utilitzar amb il·luminació natural; d’aquesta forma es garanteix un estalvi energètic.

Client: Ajuntament de Sant Vicenç dels Horts
Ubicació: Sant Vicenç dels Horts, Baix Llobregat
Data del projecte: 2014
Data de construcció: 2016
Col·laboració: Núria Jornet
Fotografia: Eduard Domingo, Startap